Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ανώγεια: “Έτσι άδειασε το πιστόλι” – Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος του 29χρονου στο Live News

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το διπλό φονικό στα Ανώγεια μετέφερε ο δικηγόρος του 29χρονου φερόμενου ως δράστη στην εκπομπή του Mega, “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του 29χρονου Καλομοίρη που πυροβόλησε εναντίον του φερόμενου ως δολοφόνου του 63χρονου πατέρα του, Λευτέρη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (02.04.2020) στα Ανώγεια, καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της οικογένειας Ξυλούρη – που θρηνεί, επίσης, τον 30χρονο γιο της – περί ενός όπλου.

Ο πατέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, υποστηρίζει ότι ο γιος του δεν είναι εκείνος που  πυροβόλησε και σκότωσε τον 63χρονο, καθώς – όπως ανέφερε – στα χέρια του δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας.

“Να αφήσουμε την ανάκριση να κάνει τη δουλειά της. Αν δεν έχεις δικογραφία, καλό είναι να μην μιλάς, όταν δεν έχεις καλή εικόνα”, σχολίασε αρχικά ο συνήγορος του 29χρονου Καλομοίρη, Διονύσης Βέρρας και πρόσθεσε:

“Είναι δύο σίγουρα τα όπλα, με βάση τα ευρήματα της Αστυνομίας. Θα βγουν οι βαλλιστικές και θα δείξουν πόσα διαμετρήματα διαφορετικά υπήρχαν. Δεν υπάρχει επί των αντικειμενικών ευρημάτων άλλη άποψη”.

Σε ό,τι αφορά στο αν ο πελάτης του όντως είναι αυτός που σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, ο κ. Βέρρας λέει:

“Προφανώς και παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε, στην κατάσταση που βρέθηκε. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη να ακούς τις φωνές της μάνας σου και να βλέπεις τον πατέρα σου νεκρό. Έτσι άδειασε το πιστόλι στον δράστη…”.


Πηγή: newsit.gr
https://www.zappit.gr/enimerosi/anogeia-etsi-adeiase-to-pistoli-apokalyptikos-o-dikigoros-tou-29chronou-sto-live-news/2945215

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου