Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Είσαι το ταίρι μου γιατί… όσες φορές και να το δεις γελάς σαν την πρώτη φορά

Απόψε στις 21:00, στο Mega...

Το αγαπημένο σίριαλ Είσαι το ταίρι μου, επιστρέφει απόψε στις 21:00, στο Mega.

Η δημοφιλής κωμική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, έρχεται με τις αξέχαστες ατάκες της αλλά και με τα πολύ σημαντικά μηνύματα και συμβολισμούς, να μας θυμίσει άλλη μια ωραία στιγμή της καλής τηλεόραση

Το Είσαι το Ταίρι Μου προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 από το Mega. Το σενάριο έγραψε ο Λευτέρης Παπαπέτρου, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2001 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2002, έπειτα από έναν κύκλο 30 επεισοδίων και σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πρωταγωνιστούν : Κατερίνα Λέχου, Αλέκος Συσσοβίτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αρης Σερβετάλης, Αλέξης Γεωργούλης, Υβόννη Μαλτέζουν, Δημήτρης Καμπερίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βίκυ Βανίτα, Βασίλης Ανδρεόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη.
Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία : Αντώνης Αγγελόπουλος

Είσαι το ταίρι μου – Υπόθεση

Η Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και η Βίκυ (Κατερίνα Λέχου) είναι δύο Ελληνίδες της διασποράς οι οποίες γνωρίζονται στη Μελβούρνη. Η Στέλλα είναι μια κοντή και με περιττά κιλά γυναίκα στην οποία οι άντρες δεν δίνουν σημασία, ενώ αντίθετα η Βίκυ είναι ψηλή, αδύνατη και όμορφη, τραβώντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα. Και οι δύο ερωτεύονται τον Νίκο (Αλέκος Συσσοβίτης), γόνο πλούσιας ελληνικής οικογένειας επιχειρηματιών, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους. Η Στέλλα τον παρακολουθεί από μακριά, χωρίς να του έχει μιλήσει ποτέ, ενώ η Βίκυ τον γνωρίζει σε ένα μπαρ και γίνονται ζευγάρι. Παράλληλα, η Στέλλα φλερτάρει διαδικτυακά με τον Γρηγόρη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), έναν νεαρό από την Αθήνα.

Ο Νίκος και η Βίκυ αρραβωνιάζονται και όταν οι δυο γυναίκες ταξιδεύουν στην Ελλάδα, η Στέλλα για διακοπές και η Βίκυ για να γνωρίσει την οικογένεια του Νίκου, η δεύτερη έχει την ιδέα οι δυο τους να αλλάξουν ρόλους. Η Στέλλα δεν δέχεται, αλλά η Βίκυ βρίσκει τρόπο να το κάνει αλλάζοντας τις ετικέτες στις βαλίτσες και αφήνοντας τη Στέλλα μόνη στο αεροδρόμιο. Βγαίνοντας από τις αφίξεις, συναντά την οικογένεια του Νίκου η οποία περιμένει τη Βίκυ και, χωρίς να ξέρει τι να κάνει, τους λέει ότι είναι εκείνη.

Η Στέλλα μένει με τα πεθερικά της Βίκυς που την φιλοξενούν στη βίλα τους. Αν και ξαφνιάζονται που ο Νίκος βρήκε μια γυναίκα τόσο διαφορετική από εκείνες που συνήθως έβρισκε, η Στέλλα κερδίζει τις καρδιές όλων εκτός της Ανέτας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), ενώ ερωτεύεται τον Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης), τον μικρό αδελφό του Νίκου. Ενώ η Στέλλα ζει ως Βίκυ με την οικογένεια του Νίκου, η Βίκυ συναντά τον Γρηγόρη ως Στέλλα, την οποία και ερωτεύεται. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο Νίκος επιστρέφει από την Αυστραλία.

Η σειρά επιστρέφει απόψε στις 21:00, στο Mega.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου