Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: «Το παιδί μου πήγαινε στην δουλειά του και βρέθηκε στην εντατική», λέει ο πατέρας της (βιντεο)

Μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. 

Ο πατέρας της μιλάει στο newsit.gr. Το νεαρό κορίτσι είχε παίξει και σε γνωστό τηλεπαιχνίδι και όλοι την περιγράφουν σαν ένα γλυκό και χαμογελαστό πλάσμα.
Μια επίθεση με βιτριόλι σε μια νεαρή γυναίκα στην Καλλιθέα πάγωσε σήμερα όλη την Ελλάδα. Η ξανθιά καλλονή είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2019 και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς είχε συμμετάσχει ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha “Deal”.


Πιο συγκεκριμένα το πανέμορφο κορίτσι από το Λουτρό Αμφιλοχίας, όπως εξηγεί στο newsit.gr ο πατέρας της εργαζόταν ως ασφαλίστρια.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση και δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν ξέρω πως έγινε η δουλειά έχουν φύγει όλοι από δω και πάνε στο νοσοκομείο. Αυτό που ξέρω είναι πως πήγαινε στη δουλειά της και πως ξαφνικά βρέθηκε στην εντατική».

Το 34χρονο κορίτσι έχει εργαστεί στα λογιστικά γραφεία μεγάλων εταιρειών τροφίμων και αγαπάει τον χορό.

Το χρονικό της επίθεσης

Δεν χωρά ανθρώπου νους την άγρια επίθεση με θύμα την 34χρονη γυναίκα την Καλλιθέα, το πρωί της Τετάρτης (20.05.2020). Μια επίθεση με βιτριόλι, από μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που φορούσε μάσκα, εμφανίστηκε από το πουθενά και μετά την επίθεση, εξαφανίστηκε.

Όλα έγιναν την ώρα που η 34χρονη έφτανε στη δουλειά της, στον πρώτο όροφο κτιρίου επί της οδού Θησέως στον αριθμό 214. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως σχεδόν στην είσοδο του κτιρίου θα την περίμενε ο τρόμος.

Μια άλλη γυναίκα, που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρη μάσκα, την πλησίασε ενώ εκείνη περίμενε το ασανσέρ, της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο και αμέσως έτρεξε να απομακρυνθεί. Δεν είναι, ακόμη, γνωστό αν η δράστης περίμενε το θύμα της μέσα στο κτίριο ή την είχε ακολουθήσει έως εκεί.

Η 34χρονη άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Δίπλα στην είσοδο όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι υπάρχει ένα φαρμακείο. Μπήκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια.

«Πετούσε τα ρούχα της γιατί την έκαιγαν» λέει ο μάρτυρας, που είδε την άτυχη 34χρονη με αίματα στο πρόσωπο από το βιτριόλι και παραμορφωμένη. «Μάλλον θα χάσει το μάτι της» εκτίμησε ο ίδιος.



Σύμφωνα με άλλους, όσοι άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια, της έβγαλαν τα ρούχα που είχαν πάνω τους βιτριόλι και της προκαλούσαν εγκαύματα και την τύλιξαν με πετσέτες ενός κομμωτηρίου που είναι επίσης εκεί κοντά.

Η 34χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Φαλήρου και νοσηλεύεται στην Εντατική.

Τα σενάρια για τη φρικτή επίθεση

Το γεγονός πως η επίθεση στην 34χρονη έγινε με βιτριόλι και μάλιστα από άλλη γυναίκα (σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες) οδηγεί την αστυνομία, σε πρώτη φάση, στην εκτίμηση πως ίσως πρόκειται για επίθεση λόγω προσωπικών διαφορών.

Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η ίδια η 34χρονη όταν καταθέσει. Για την ώρα και καθώς η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική βαριά τραυματισμένη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, οι αστυνομικοί περιμένουν το “πράσινο φως” των γιατρών για να της πάρουν κατάθεση.

Πέρα από το κίνητρο και ίσως την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δράστης ακολουθούσε το θύμα ή αν είχε κρυφτεί μέσα στο κτίριο και περίμενε για να επιτεθεί.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου