Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Φρίκη στην Καλλιθέα από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη – Ο γιατρός που την είδε μιλάει στο Live News (βιντεο)

«Δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι», ήταν τα λόγια της 34χρονης στον γιατρό. 

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, και τώρα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της.

«Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή.Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε», είπε ο κ. Μπουλές.

Η δραματική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα στο Live News

Η άγρια επίθεση σημειώθηκε όταν η 34χρονη πήγαινε στη δουλειά της. Την ώρα που η 34χρονη μπήκε στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται η δουλειά της, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μία γυναίκα με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο και αφού την πλησίασε της έριξε μεγάλη ποσότητα από βιτριόλι στο πρόσωπο, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Τα σημάδια από το καυστικό υγρό είναι εμφανή και στους τοίχους του κτιρίου και στο πάτωμα, δείχνοντας την ποσότητα βιτριόλι που χρησιμοποιήθηκε.

Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας βοήθεια. Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ και ο ιδιοκτήτης κουρείου στην περιοχή προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κουρείου, Θεόδωρο Κισόγλου, η κοπέλα ήταν σε καλή διάθεση το πρωί την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Μετά από δυο λεπτά άρχισε να ουρλιάζει και κ. Κισόγλου την πλησίασε για να τη βοηθήσει.

«Πάω κοντά της και φωνάζει νερό».Ο ιδιοκτήτης του κουρείου, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας δίπλα στην κοπέλα τόνισε πως ζητούσε βοήθεια συνεχώς.

«Η κοπέλα απλά όλη την ώρα ούρλιαζε, ζήταγε βοήθεια και έβαζε πάνω της νερό».

Ο κ. Κισόγλου, στην προσπάθειά του να βοηθήσει είπε στην κοπέλα και σε άλλους που βρίσκονταν εκεί, να τις αφαιρέσουν τα ρούχα καθώς έλιωναν πάνω της.

«Βγάλτε τα ρούχα, φωνάζω. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πάρα πολύ άσχημα».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου