Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Αγνώριστος και με μουστάκι ο Σταύρος Θεοδωράκης (φωτο)

Χαμογελαστός και ανανεωμένος ο δημοσιογράφος

Χαμογελαστός, ανανεωμένος και με μουστάκι εμφανίζεται πλέον ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο δημοσιογράφος και πρώην επικεφαλής του Ποταμιού, «ανέβασε» μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και δέχθηκε «βροχή» από likes.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε έχει χάσει μέρος της άλλοτε πλούσιας κόμης του ενώ το μεγάλο του χαμόγελο κοσμεί πλέον ένα μουστάκι.

Με έναν πιο εξελιγμένο τρόπο, ο δημοσιογράφος βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές του μέσω της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» αφού μεταδίδει μέσω podcast. Η νέα εκπομπή του είναι αφιερωμένη στους Ανωγειανούς φίλους του.

Τον Παπά-Ανδρέα, που είναι πρώτος στις χαρές και τις λύπες του χωριού. Τον ξακουστό Γυαλάφτη που μιλάει μόνο με μαντινάδες και τη Δέσποινα, τη γυναίκα του, διευθύντρια για 25 χρόνια στο Λύκειο Ανωγείων. Τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, συνθέτη και δημιουργό των Υακινθύων αλλά και την Ουρανία Ξυλούρη, τη χήρα του πιο ξακουστού λυράρη, του Νίκου Ξυλούρη.

Μιλάει με όλους αυτούς δηλαδή – και είναι πολλοί - που συναντά κάθε φορά που κατεβαίνει στην Κρήτη.

 

 «Το πέρασμα από τα Ανώγεια είναι, για πολλούς από εμάς τους κρητικούς, κάτι σαν προσκύνημα… στη λεβεντιά και την ομορφιά του Ψηλορείτη.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου