Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Νέα κόντρα στη showbiz – “Δεν έχω καμιά σχέση σαν προσωπικότητα και στάση ζωής με την Βίκυ Κάβουρα” (βιντεο)


"Αν τη διαφορετικότητα, παιδιά μου, στην αντίληψη και στη στάση ζωής την θεωρούμε πηγή έντασης... Άμα είμαστε τόσο πίσω πια..."

Στα γυρίσματα του νέου επεισοδίου του J2US βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και συνάντησε τους λαμπερούς διαγωνιζόμενους καθώς και την συμπαρουσιάστρια του σόου, Βίκυ Κάβουρα. Για την οποία, ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωσε νωρίτερα πως δημιουργήθηκαν δύο μέτωπα.

Τόσο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο και με την Άσπα Τσίνα. Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη, η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στη νέα κόντρα σημειώνοντας με νόημα πως “με την Βίκυ Κάβουρα σαν προσωπικότητες, σαν ιδιοσυγκρασίες και σαν στάση ζωής δεν έχουμε καμία σχέση. Αν τη διαφορετικότητα, παιδιά μου, στην αντίληψη και στη στάση ζωής την θεωρούμε πηγή έντασης… Άμα είμαστε τόσο πίσω πια… Τι να πω”.

“Δεν είχα στιγμή έντασης εγώ με την Άσπα Τσίνα. Την ρώτησα κάποια στιγμή γιατί έχει φορτώσει, είχε φορτώσει με αυτά που της έλεγαν ενώ της έλεγαν κάτι καλό και το είχε πάρει στραβά η Άσπα. Τα άκουσα εγώ ότι “είμαι μια χαρά” και γιατί την ρωτώ” απάντησε στις ίδιες δηλώσεις η Βίκυ Κάβουρα.

Όσον αφορά, δε, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η καλλονή ηθοποιός σχολίασε λιτά μα με χαμόγελο πως “μόνη της το ζει”!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου