Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Η Χρύσπα απαντά για την επιτροπή του J2US – «Κάποια σχόλια είναι άκυρα, μας λένε συνεχώς τα ίδια»

Όλα όσα είπε η Χρύσπα για το J2US.

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Χρύσπα, η οποία μίλησε για το J2US, αλλά και το τηλεοπτικό της ταίρι στο show του Open, τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Πώς εισέπραξες τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μετά το σόου;

Είπαμε το «Φίλα με ακόμη». Στο πλευρό μου έχω έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο στην εκμάθηση του τραγουδιού. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο, τη φωνή και το αυτί ενός τραγουδιστή, αλλά είναι απόλυτα οργανωμένος στον τρόπο της μελέτης του. Είναι αθλητής και έτσι έχει πειθαρχία – και αυτό του βγαίνει. Φορά με τη φορά ο Γιάννης έχει πολύ όμορφη εξέλιξη.

Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ό,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή. Στα χρόνια της πορείας μου έχω καταλάβει -και το έχω μεταφέρει και στον Γιάννη- ότι σημασία δεν έχει να αρέσεις σε όλους ή στους πολλούς. Σημασία έχει σε αυτούς που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα. Αυτή είναι η ουσία του καλλιτέχνη και της τέχνης μας.

Σε έχει ενοχλήσει κάποιο από τα σχόλια της επιτροπής;

Είμαι αρκετά χρόνια μέσα στον χώρο για να με ενοχλήσει κάτι και να το πάρω μέσα μου. Κάποια σχόλια της επιτροπής είναι λίγο άκυρα, αλλά αυτό το συνειδητοποιώ βλέποντας το επεισόδιο. Οταν είσαι πάνω στη σκηνή δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην ισχύει. Πρώτα ακούω, παρατηρώ και μετά κρίνω αν ισχύει ή όχι. Φυσικά και έχω διαφωνήσει, αλλά είναι η δική μου άποψη.

Η βαθμολογία συνάδει με τις προτιμήσεις του κοινού;

Δεν το ξέρω. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού, σημαίνει πως δεν μας ψηφίζει ο κόσμος. Προφανώς ο κόσμος δεν μας θέλει και είμαστε υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κάποια στιγμή θα αποχωρήσουμε, γιατί αν δεν σε θέλει ο κόσμος και δεν σε ψηφίζει, αποχωρείς. Δεν με στενοχωρούν αυτά, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα.

Η εικόνα που σου έχει αφήσει γενικά το σόου ποια είναι;

Γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, αλλά μας έχει στοιχίσει το γεγονός πως το πρόγραμμα δεν είναι ζωντανό και δεν υπάρχει κοινό.

Οι ίντριγκες και οι αψιμαχίες που έχουν συμβεί είναι το αλατοπίπερο του σόου;

Ο κόσμος δεν μασάει πια με αυτά, δεν ασχολείται. Και εμένα δεν με αφορούν οι ίντριγκες και όταν δω κάτι τέτοιο σε ένα πρόγραμμα αλλάζω κανάλι. Βαριέμαι…

*Η συνέντευξη είχε δοθεί πριν την προβολή του επεισοδίου, στο οποίο αποχώρησε η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου