Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμης Γεωργίου – Τι απαντά για τις “κατηγορίες” της Κατερίνας Λένη

«Έχουμε δεχτεί απειλές με την Ντέμη, βλέπω μια απέχθεια, έναν θυμό. Μιλάνε πολύ άσχημα, πολύ υποτιμητικά».

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” έδωσε συνέντευξη η Άλκηστις Αλεξανδράτου, η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου από το MasterChef, η οποία μίλησε για τις “επιθέσεις” που δέχονται.

«Μέχρι στιγμής έχει φτάσει στους 9. Δεν μπορώ να σου απαντήσω για το μετά γιατί ακόμα δεν την έχει δείξει να βγαίνει. Όχι, δεν αγχώνομαι, την καμαρώνω. Όταν δήλωσε συμμετοχή ήμουν κι εγώ σε διαδικασία, απλά εγώ έχω πάρα πολύ άγχος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να δηλώσω του χρόνου. Η Ντέμη τα βράδια σηκώνεται και τρώει. Το είδε με τα μάτια της, δεν το έφαγε όμως. Τρώει σαλάμια, απλά πρέπει να είναι βίγκαν. Με τη Ντέμη γνωριζόμαστε από παιδιά, από το σχολείο. Κάναμε παρέα, μετά χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε το 2011.

Ήμουν εφτά χρόνια παντρεμένη, αλλά με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε επαφές. Είχαμε χωρίσει πρακτικά δύο χρόνια πριν γνωρίσω τη Ντέμη, απλά δεν είχαμε πάρει διαζύγιο. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι με τη Ντέμη, αλλά η Ντέμη δεν θέλει. Ο γιος μου είναι 15 και η κόρη μου 14, μένουν με τον μπαμπά τους. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αρνητικοί, θεωρούσαν ότι ήταν μια φάση και θα περάσει.

Έχουμε δεχτεί απειλές με την Ντέμη, βλέπω μια απέχθεια, έναν θυμό. Μιλάνε πολύ άσχημα, πολύ υποτιμητικά, πάρα πολύ προσβλητικά για την προσωπική μας ζωή. Οκ, μπορεί να την έχουμε εκθέσει σε ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν έχουμε εκθέσει λεπτομέρειες. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Το όνειρό μου είναι να φύγω στο εξωτερικό, στη Γερμανία, σε κάποιο χωριό της Γαλλίας. Στη Ντέμη αρέσουν πολύ τα ταξίδια, μάλλον θα έρχεται να με επισκέπτεται», είπε η Άλκηστις Αλεξανδράτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου