Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Η Ελένη Μενεγάκη λέει αντίο σε 29 χρόνια τηλεόρασης με ένα ίσως για το μέλλον

"Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη"!

Το μεσημέρι της γιορτής της, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να δώσει τέλος σε όλα τα σενάρια για το επαγγελματικό της μέλλον, σενάρια που συζητιούνται για περισσότερο από 1 χρόνο.

 Την ίδια στιγμή, όμως, δίνει τέλος -έστω και αν αυτό είναι προσωρινό- στα 29 χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας.

“Όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που θα σας λέω αυτά που αφορούν εμένα”, είπε η Ελένη και έτσι ακριβώς έπραξε την 21η Μαΐου 2020, βάζοντας μια άνω τελεία σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1991…

 Στα 22 της χρόνια, τότε, η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά τη καριέρα της ως παρουσιάστρια στο MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Το 1992, κάνει ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια», ενώ συμμετέχει και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.



Το 1995, υπογράφει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνιστεί για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά.



Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 1995, η Ελένη Μενεγάκη μπαίνει για πρώτη φορά στο πλατό του Πρωινού Καφέ ως οικοδέσποινα και κάπως έτσι ξεκινά στην πραγματικότητα η μεγάλη καριέρα που φτάνει έως τις μέρες μας.



Η Ελένη μένει στον Πρωινό Καφέ για 10 χρόνια. Παράλληλα. παρουσιάζει τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ κάνει και αρκετές γκεστ εμφανίσεις σε γνωστά σίριαλ.

Το 2005, η Ελένη Μενεγάκη παίρνει τη μεγάλη απόφαση… φεύγει από τον ΑΝΤ1 και μπαίνει στην οικογένεια του ALPHA, στον σταθμό από τον οποίο θα μας πει αντίο σε μερικές εβδομάδες από σήμερα. Από το 2005 και για έξι σεζόν η παρουσιάστρια αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καφές με την Ελένη».



Το 2011 η παρουσιάστρια παίρνει άλλη μία σημαντική απόφαση. Μετακομίζει για πρώτη φορά στη μεσημεριανή ζώνη. Η εκπομπή «Ελένη» έρχεται στα τηλεοπτικά μας μεσημέρια και μένει για 9 σεζόν.



Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να ρίξει την αυλαία στα τέλη του ερχόμενου Ιούνη. Μέχρι… όποτε…

“Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά, που μπορεί εσείς να τα κάνετε. Ο καθένας μας μέσα στο μυαλό του μπορεί να κρατάει ένα μικρό κομματάκι που μπορεί να είναι αυτό που δεν έζησε, αυτό που δεν πήρε, αυτό που δεν γεύτηκε, για μένα είναι αυτό. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρω πώς είναι. Δεν έχω ιδέα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Εδώ (σ.σ. στην καρδιά της) θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου