Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση – βόμβα

"Πάντα θα είμαστε μαζί"!

Πρώτο θέμα των τελευταίων ωρών αποτελεί, δίχως άλλο, η αποχώρηση της Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση.

 Μια αποχώρηση που ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας αυτό που γνωρίζαμε όλοι, πως αποχωρεί από τον Alpha, αλλά και πως τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να την δούμε σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ακόμα ένα ξεχωριστό μήνυμα στο τηλεοπτικό μέσα από τον έτερο δίαυλο άμεσης επικοινωνίας που διατηρεί τα τελευταία χρόνια. Το Instagram!

Έτσι, η ωραία Ελένη επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το στούντιο της μεσημεριανής εκπομπής στον Αlpha συνοδεία ενός σύντομου και λιτού μηνύματος. “Πάντα θα είμαστε μαζί!” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στο μήνυμα.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις


Από τους πρώτους που θέλησαν να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη δημοσίευση ήταν ο καλός της φίλος και πρώην συνεργάτης, Μάρκος Σεφερλής που έγραψε: “Με έναν ώμο από το σπρώξιμο, αλλά πάντα! Χρόνια σου πολλά και καλά Ελένη μου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις! Σ’ αγαπώ πολύ”!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου