Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Η Κατερίνα Λένη “πυροβολεί” ακατάπαυστα κατά του Γιώργου Λασκαρίδη στο MasterChef – «Υστερεί σε ευφυία»

Όλα όσα είπε η διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης επέστρεψε στο MasterChef, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Λένη, η οποία και στο σημερινό επεισόδιο δεν παρέλειψε να… στολίσει τον “αγαπημένο” της διαγωνιζόμενο.

«Στεναχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί επέστρεψε ο Γιώργος δίπλα μου και λέω “ρε παιδί μου, θα μου κάνει βουντού”, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ο κακομοίρης, καλύτερα κιόλας.
Νομίζω ότι αυτή η εβδομάδα είναι για πάρτη μου και πρέπει σίγουρα να κερδίσω το mystery box», είπε η Κατερίνα Λένη την ώρα που μαγείρευε στην κουζίνα του MasterChef.

«Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω, να κάνω βουντού και τέτοια. Αυτά είναι τεχνάσματα της Κατερίνας, αυτή κάνει τα μαγικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κάνω βουντού σε κάποιον άνθρωπο. Αλλά νομίζω το λέει και αυτή για πλάκα», απάντησε ο Γιώργος Λασκαρίδης.«Αλλά άμα έχεις και τέτοιο γείτονα δίπλα, αυτό λέω, εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι δίπλα μου είσαι. Πάλι, έχεις κατσικωθεί στον σβέρκο μου και δεν λες να φύγεις. Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυία. Νομίζω υστερεί ο Γιώργος όσον αφορά την ευφυία», είπε η Κατερίνα αργότερα στην κάμερα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου