Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Η Μαρία Μπέη προκρίθηκε στον ημιτελικό του Silver Award στο MasterChef (βιντεο)

Νίκησε τους Γιώργο Λασκαρίδη, Σταύρο Βαρθαλίτη και Μαριάννα Πουλμεντή.

Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου από το MasterChef, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έμεινε με δύο μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με τέσσερις, τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα και η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με τρεις: τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση. Ήταν μια καλή στιγμή στο διαγωνισμό, για να ξεκινήσει η καθιερωμένη μάχη που όλοι περίμεναν, το Silver Award.

Κάθε ημέρα και ένας chef, κάθε μέρα θα διακρίνονται δύο διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του, κάθε μέρα και ένας από αυτούς θα βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 10.000 ευρώ!Με τους επίτιμους καλεσμένους chef Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά, να επιλέγουν τα υλικά για κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολα, όσο η φαινομενική απλότητα της φετινής Silver Week! Το MasterChef 4 θα αποδεικνύει ότι έχει πολύ υψηλές μαγειρικές απαιτήσεις και μόνο αν επιδείξουν δημιουργικότητα και συγκέντρωση, θα μπορέσουν να διακριθούν οι επίδοξοι MasterChef.

Στη μαγειρική αρένα του MasterChef κάθε Μέντορας θα μαγειρέψει με τα μέλη της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία σε δύο μόνο από εκείνους, να προκριθούν και να ακολουθήσουν τα βήματά του! Ο καλύτερος εκ των δύο περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό.Οι διαγωνισμοί της εβδομάδας για το Silver Award ξεκίνησαν με την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και τους Γιώργο Λασκαρίδη, Μαρία Μπέη, Σταύρο Βαρθαλίτη και Μαριάννα Πουλμεντή. Στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος, οι τέσσερις της ομάδας Ιωαννίδη κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο με τα υλικά, που είχε επιλέξει ο chef και παλαιότερος F&B Manager του διαγωνισμού, Δήμος Μπαλόπουλος.Τα δύο καλύτερα πιάτα ήταν αυτά της Μαρίας Μπέη και του Γιώργου Λασκαρίδη, οι οποίοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Οι δυο τους, στη συνέχεια, πήραν μέρος σε δοκιμασία “follow the chef” με «αυξημένο βαθμό δυσκολίας, δεν θα με βλέπετε, μόνο θα με ακούτε», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης και οι δύο διαγωνιζόμενοι κατάλαβαν πως πλέον τα πράγματα είναι πολύ… σκούρα.Η Μαρία Μπέη, σύμφωνα με τους κριτές, είχε ετοιμάσει το καλύτερο πιάτο και ως εκ τούτου προκρίθηκε στο ημιτελικό του Silver Award στο MasterChef.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου