Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Κούνεβα για την επίθεση στην Καλλιθέα: Η Ιωάννα είναι ακόμα στην αρχή (βιντεο)

«Η αποκατάσταση είναι πάρα πολύ ακριβή, έχω άγχος για την Ιωάννα και την οικογένειά της»

«Η Ιωάννα είναι ακόμα στην αρχή» ήταν το σχόλιο της Κωνσταντίνας Κούνεβα για την 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Τα καλά νέα που άκουσα είναι ότι δεν έχει καεί ο οισοφάγος αλλά μόνο λίγο ο τράχηλος λίγο, συνέχισε μιλώντας στην ΕΡΤ, οι πιο πολλές βλάβες είναι στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον θώρακα, που σημαίνει πως δεν θα έχει πολλές εσωτερικές βλάβες και θα μπορέσει ο οργανισμός της να αντέξει τις πλαστικές που έχει μπροστά της.

Κάλεσε δε τον κόσμο να μην ξεχάσει την 34χρονη και και να τη στηρίξει και τόνισε: Έχω άγχος για την Ιωάννα και την οικογένειά της, πώς θα τα καταφέρουν στην κατάσταση πού βρίσκονται, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτούμε πως το Ταμείο δεν παρέχει όλα τα φάρμακα και τις ουσίες που θα έχει ανάγκη η Ιωάννα για να γίνει καλύτερα, θα πρέπει να παίρνουν και άλλα. Η αποκατάσταση είναι πάρα πολύ ακριβή.

Με αφορμή την επίθεση στη νεαρή γυναίκα, η κα Κούνεβα περιέγραψε και την επίθεση που είχε συμβεί σε εκείνην πριν από 12 χρόνια, λέγοντας για τον δράστη: Όταν εμφανίστηκε μπροστά μου εγώ ξαφνιάστηκα και άνοιξα το στόμα, δεν το κατάπια (το βιτριόλι) αλλά από τις αναθυμιάσεις κάηκε ο οισοφάγος, οι πνεύμονες, οι φωνητικές χορδές κτλ.

Το πιο δύσκολο, όπως λέει, είναι στο νοσοκομείο, να αντέξεις τους πόνους και να βοηθήσεις τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν αυτά που πρέπει.

«Αφού τελειώσαν τα πιο δύσκολα χειρουργεία και ξεκίνησα να παίρνω δύναμη ήταν μεγάλος αγώνας να μπορώ να περπατήσω, να μιλήσω, να επικοινωνώ, να βοηθάω τη μαμά και το παιδί μου» συνεχίζει.

«Είμαι παραμορφωμένη, το ξέρω, αλλά δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, για μένα παίζει πιο μεγάλο ρόλο το πώς είσαι μέσα» τόνισε.

Η κα Κούνεβα επισήμανε και το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να βρει τέτοιες ουσίες και να κάνει κακή χρήση, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ελέγχεται η πώλησή τους και να καταγράφονται οι αγοραστές.

«Είμαι πολύ λυπημένη που ακόμη μια ζωή ζορίζεται να επιβιώσει. Μια ακόμη γυναίκα αγωνίζεται, δίνει μάχη» δήλωσε χθες στο newsbeast.gr η κα Κούνεβα.  «Η κοπέλα είναι πολύ νέα και δυστυχώς έχει καεί πολύ. Εύχομαι να καταφέρει να παλέψει, να καταφέρει να ξεπεράσει αυτό που έζησε και να συνεχίσει τη ζωή της».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου