Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Μας κάνει πλάκα; Η 47χρονη ηθοποιός έβαλε ολόσωμο μαγιό και είναι σαν φοιτήτρια

Το κορμί της είναι θεϊκό.

Μας κάνει πλάκα; Η 47χρονη ηθοποιός έβαλε ολόσωμο μαγιό και είναι σαν φοιτήτρια
Ο χρόνος δεν περνάει με τον ίδιο τρόπο από όλους τους ανθρώπους.

Είναι πολλές φορές που αναρωτιέσαι αν ορισμένοι έχουν κάνει κάποιου είδους συμφωνία μαζί του να κάνει πως δε βλέπει μερικά χρόνια που περνούν από το βιογραφικό τους.

Είναι αυτό που αναρωτιέσαι πώς ένας άνθρωπος μπορεί να δείχνει να έχει τη μισή ηλικία από αυτή που αναγράφεται στην ταυτότητά του και, μάλιστα, χωρίς να φαίνεται να έχει επέμβει με πλαστικές στο πρόσωπο και στο κορμί του.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η συγκεκριμένη ηθοποιός που, όσα χρόνια τη βλέπουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, μένουμε αποσβολωμένοι να κοιτάμε το θέαμα. Πρόκειται για μία πασίγνωστη περσόνα του Hollywood με αναλογίες που προκαλούν ζαλάδα στον ανδρικό πληθυσμό και ένα συγκλονιστικό για τα 47 της χρόνια πρόσωπο.

Η ίδια, το τελευταίο διάστημα, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα παραγωγών τόσο της τηλεόρασης όσο και του κινηματογράφου και κάθε φορά που αυτό συμβαίνει ο κόσμος δε σταματά να κάνει θετικά σχόλια που εκθειάζουν το συγκλονιστικό θέαμα.

Αυτήν τη φορά, η εκρηκτική σταρ είπε να βάλει ένα ολόσωμο μαγιό με κοψίματα στο πλάι και, μόλις δεις τις φωτογραφίες, θα αναρωτιέσαι αν σου κάνει πλάκα με το θεϊκό της κορμί και πώς τέλος πάντων το διατηρεί.





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου