Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Με δακρυσμένα μάτια η Κατερίνα Λένη στο MasterChef – «Μου χρεώνουν ότι με στηρίζει η παραγωγή»

«Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς», είπε η Κατερίνα Λένη στο MasterChef. 

Η Κατερίνα Λένη, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πάλεψε για την παραμονή της στον διαγωνισμό.

Η ίδια δεν είχε καθόλου καλή ψυχολογία και αυτό φαινόταν και στις δηλώσεις της που έκανε. Τα μάτια της ήταν δακρυσμένα και φαινόταν ο “πόνος” και το παράπονο που είχε μέσα της.

«Λειτουργούν αρκετοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν.

Καβγάς στο σπίτι μεταξύ Μαρίας και Μάρλεν – «Θα δεις τι θα πάθεις»

Γίνεται φασαρία, γίνεται ένας κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες, γίνονται πολλά… Επέστρεψαν τα παιδιά που είχαν φύγει, γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος. Και θυμώνω με τον εαυτό μου που το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει.

Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε dumplings, ακόμα και αυτό το χρεώθηκα. Ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος και η Μάρλεν. Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς.



Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω. Δεν μπορώ, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά; Έχω φτάσει σε σημείο, ακόμα και μετά το χθεσινό, να λέω “τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο;”. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτόν τον κόσμο», είπε η Κατερίνα Λένη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου