Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ο Κώστας Καραφώτης δεν μιλάει για την Εύη Σαλταφερίδου αλλά εκείνη στάζει μέλι γι’ αυτόν (βιντεο)

"Είμαστε λίγους μήνες μαζί και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει..."

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του “Ευτυχείτε” όπου συνάντησε, ανάμεσα σε άλλους, τον Κώστα Καραφώτη.
Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε, ωστόσο, την δυσαρέσκεια του όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Ντάφλος τον ρώτησε για την σύντροφο του, Εύη Σαλταφερίδου.

Ειδικότερα, όταν ο Κώστας Καραφώτης ρωτήθηκε για την περίοδο της καραντίνας και αν την πέρασε συγκατοικώντας με την γοητευτική γυμνάστρια, έφυγε κακήν κακώς από το πλάνο!

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή οπότε η συγκεκριμένη αντίδραση δεν θα έπρεπε να “ξενίσει” πολλούς. Το εντυπωσιακό, όμως, είναι πως στην ίδια εκπομπή μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου στάζοντας μέλι για τον σύντροφο της, Κώστα Καραφώτη!

“Είμαστε μαζί, ναι, έχει καιρό αλλά στην καραντίνα εγώ πήγα στη Θεσσαλονίκη γιατί έκλεισαν τα γυμναστήρια, πήγα να δω τους δικούς μου και έμεινα εκεί. Έγινε η καραντίνα, οπότε αναγκαστικά την περάσαμε χώρια αλλά εντάξει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.”Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ νωρίς για συγκατοίκηση και γι’ αυτό το λόγο δεν πολυσυζητάμε για αυτό. Είμαστε λίγους μήνες μαζί και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Περνάμε όμορφα, όλα καλά”.



Ένα πολύ όμορφο, σε κάθε περίπτωση, ζευγάρι…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου