Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Ο λυράρης Βασίλης Σκουλάς στο Live News – «Συγκλονισμένη η κοινωνία, έκρυθμη η κατάσταση»

«Να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εκεί το κακό, να μην υπάρχει συνέχεια»

Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Βασίλης Σκουλάς.

 Ο γνωστός λυράρης αναφέρθηκε στο διπλό φονικό που συγκλονίζει τα Ανώγεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η κατάσταση είναι έκρυθμη.

«Με αυτό το γεγονός συγκλονίστηκε η κοινωνία. Χάθηκαν δύο άνθρωποι χωρίς λόγο, γιατί πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Αλλά και σοβαρός να ήταν ο λόγος, δεν δικαιολογείται να χαθούν δύο ζωές. Δύο μεγάλες οικογένειες θρηνούν δύο θύματα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα.

Πρέπει να αφήσουμε λίγο χρόνο να περάσει αυτό το τριήμερο και να προσπαθήσουμε όλη η κοινωνία, οι φορείς, οι παράγοντες του τόπου, να συμβάλει ο καθένας από το μετερίζι του. Να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εκεί το κακό, να μην υπάρχει συνέχεια και να ευχηθούμε να το επιτύχουμε.Τα όπλα βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Το όπλο το κρατάς επάνω σου, σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν μπορεί το μυαλό να λειτουργήσει με μια λογική ψυχραιμίας και το τι μπορεί να επιφέρει αυτή η κίνηση κάνοντάς την, τραβώντας το όπλο…», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σκουλάς.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου