Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ο Μανούσος Μανουσάκης για την επιστροφή στο “Κόκκινο Ποτάμι” – “Έτσι θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα”


Επανέναρξη γυρισμάτων για το "Κόκκινο ποτάμι" στην τελική ευθεία για το φίναλε!

Καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου βρέθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μανούσος Μανουσάκης. 

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε στο OPEN Ελλάδα για την επιστροφή στο “Κόκκινο Ποτάμι” και τις διαφοροποιήσεις στα τελευταία γυρίσματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Μανούσος Μανουσάκης αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΟPEN θα αρχίσουν και πάλι στις 18 Μαϊου σε πρωτόγνωρες όμως συνθήκες.

“Σταματήσαμε τα γυρίσματα με το γενικό σταμάτημα, αν και δεν υπήρξε ειδική εντολή να σταματήσουν τα γυρίσματα, εμείς κρίναμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε για να προστατεύσουμε και τους συνεργάτες και τους εαυτούς μας. Ξεκινάμε τώρα, μετά την ανακοίνωση της κυρίας υπουργού χθες για τα μέτρα για τον πολιτισμό που ανοίγουν τα γυρίσματα από τις 18 του μήνα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

“Θα κινηθούμε σύμφωνα με τα μέτρα τα οποία εξήγγειλε η κα. υπουργός που, όμως, εμείς τα τηρούσαμε και τις τελευταίες τέσσερις πέντε μέρες γυρισμάτων. Ήταν απλά τα πράγματα και κάναμε ο καθένας το αυτονόητο. Είχε ο καθένας το αντισηπτικό του, παραγγείλαμε μάσκες να μοιράσουμε στον κόσμο” συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών. “Από αυτά τα γυρίσματα και μετά θα εισάγουμε και τη θερμομέτρηση την οποία δεν είχαμε πριν. Έχουμε παραγγείλει δυο τηλεθερμόμετρα ώστε να μπορούμε να το κάνουμε και αυτό. Έχουμε δε την τύχη να μας έχουν απομείνει, γύρω στα 25 γυρίσματα, όλα εξωτερικού χώρου και έτσι θα είμαστε απλωμένοι. Δεν έχουμε λόγο να συνωστιζόμαστε”.



Μια επιλεκτική συνέντευξη του Μανούσου Μανουσάκη πριν την τελική ευθεία…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου