Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

O Stan για τη σύντροφο του – “Ανέβασα βίντεο με το κορίτσι μου στα social αυθόρμητα”

Όσα είπε ο τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο “The 2night Show” ο Stan.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και δημιουργός μίλησε, πρώτη φορά, για το βίντεο που ανέβασε με τη σύντροφό του στα social media σε μια αυθόρμητη στιγμή για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Stan σχολίασε πως βίωσε ο ίδιος την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας προς προστασία από την πανδημία του κορονοϊού ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως “νομίζω πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στη ζωή ενός ανθρώπου και καταλαβαίνουμε μετά τις στιγμές ότι δεν πρέπει να τις αφήνουμε να περνούν έτσι ανεκμετάλευτες. Να ρουφάμε κάθε δευτερόλεπτο”.

“Ήμασταν σπίτι, ήμουν με το κορίτσι μου, παίζαμε, κάναμε χαζομάρες για να περάσει η ώρα. Και λέμε πως είναι ωραίο, ας το ανεβάσουμε στα social media. Πολύ αυθόρμητα όπως αυθόρμητος ήμουν και μέχρι σήμερα στη ζωή μου. Δεν το σκεφτόμουν ποτέ ιδιαίτερα” πρόσθεσε, επίσης, ο νεαρός τραγουδοποιός συμπληρώνοντας πως “πάντοτε ήμουν αυθόρμητος και έκανα πράγματα μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω ότι ήταν μια περίοδο στην καραντίνα, κάπου στη μέση, που πραγματικά όλα φάνταζαν μάταια. Τρώγαμε δίχως αύριο, λέγαμε πως δεν θα βγούμε το καλοκαίρι αλλά να που τώρα όλα θα πάνε καλά τελικά και σιγά σιγά αρχίζουμε να βγαίνουμε έξω



Ο Stan στην πιο ώριμη, ίσως, στιγμή του στο The 2night Show…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου