Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ο Βασίλης Χαλκιάς απαντά για Ηλία και Μαρία από MasterChef – Είχαν σχέση μέσα στο παιχνίδι;

«Το MasterChef δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής, έχει γίνει ριάλιτι ίντριγκας».

Ο Βασίλης Χαλκιάς, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love, μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για το MasterChef και τον φίλο του, τον Ηλία Κιαζόλι.

«Με τον Ηλία γνωριζόμαστε από το σχολείο. Τον είδα μια μέρα μέσα στο παιχνίδι και μετά άρχισα να το παρακολουθώ.
Μιλήσαμε στο Instagram μετά την αποχώρησή του και κανονίσαμε να κάνουμε ένα live και να μαγειρέψουμε παρέα.

Ο Ηλίας είναι ένας πολύ καλός μάγειρας, από το σχολείο του άρεσε η μαγειρική. Απ’ όσο γνωρίζω δεν είχε σχέση με τη Μαρία Μπέη, τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι φήμες, δεν νομίζω να ισχύει, διαφορετικά θα μου το έλεγε.

Για μένα προσωπικά δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής, έχει γίνει ριάλιτι ίντριγκας. Είναι πολλά τα άτομα που κάνουν ίντριγκα, ένα από αυτά είναι η Κατερίνα, είναι η Μαρία, πιο πολύ αυτές οι δύο. Ξεκάθαρα είναι αυτό για να έχουν προβολή και να φαίνονται. Η Μαρία είναι 20 χρονών και όλο αυτό που κάνει μου φαίνεται πολύ περίεργο να είναι έτσι και στην πραγματική της ζωή.



Το επάγγελμα της Κατερίνας είναι κομμώτρια, οπότε και που έχει φτάσει μέχρι εδώ στο παιχνίδι είναι πάρα πολύ, οπότε ίσως την έχει βοηθήσει πολύ η ίντριγκα που κάνει για να προχωρήσει και να φτάσει μέχρι εδώ», είπε ο Βασίλης Χαλκιάς.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου