Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Ο Γιάννης Μπέζος δεν συνηθίζει να μιλά συχνά, αλλά όταν το αποφασίσει λέει πολλά. Ο ηθοποιός εξομολογείται στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη αυτά που τον προβλημάτισαν, αλλά και τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Πόσο και που τον ευνόησε ο πολύς χρόνος που απέκτησε ξαφνικά;
Δίνει τη δική του απάντηση στο γιατί συχνά οι άλλοι τον παρεξηγούν λόγω των όσων δηλώνει, αλλά παραδέχεται με ειλικρίνεια πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι τον αντιπαθήσουν.

Εξηγεί γιατί δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, ενώ περιγράφει και την αντίδραση του όταν χτυπούν τα κινητά την ώρα της παράστασης. Αναφέρεται στη μονάκριβη κόρη που απέκτησε με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη, η οποία ακολούθησε τα βήματα των γονιών της έχοντας μάλιστα και πολλές διακρίσεις.

Δηλώνει πως γνωρίζει καλά ότι ο κόσμος έρχεται στο θέατρο για να δει εκείνον και όχι το ρόλο που υποδύεται γι’ αυτό και αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας. Δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε αξέχαστους τηλεοπτικούς ρόλους που τον λάτρεψε το κοινό.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ήταν ο μοναδικός Έλληνας της Βουλής που νόσησε από κορωνοϊό. Περιγράφει την περιπέτειά του αυτή, αλλά και πως βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του, τις μέρες νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας μια ραγδαία και βαριά πνευμονία.

Αποκαλύπτει πως ήταν από τους πρώτους που δέχτηκε το φάρμακο της χλωροκίνης, ενώ εξομολογείται και τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του γνωρίζοντας τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του, καθότι και γιατρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου