Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Σοκ στο Χόλιγουντ! Βρέθηκε νεκρός πρωταγωνιστής του Twilight, στο διαμέρισμά του μαζί με τη φίλη του


Ακόμη ένα σοκ περνάει το Χόλιγουντ μετά την είδηση ότι πρωταγωνιστής της μεγάλης εισπρακτικής κινηματογραφικής επιτυχίας, Twilight βρέθηκε στο διαμέρισμά του νεκρός μαζί με τη σύντροφό του! 

Ο λόγος για τον Gregory Tyree Boyce ο οποίος ζούσε σε διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Εκεί βρέθηκε νεκρός και δίπλα του ήταν και η φίλη του Natalie Adepoju.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον ιατροδικαστή λένε πως ο 30χρονος σταρ και πολλά υποσχόμενος στον χώρο της 7ης Τέχνης βρέθηκε νεκρός στις 13 Μαΐου όμως σήμερα βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας η τραγική είδηση.

Αν και το TMZ με άρθρο του ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στο διαμέρισμα ίχνος από λευκή σκόνη, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ο 30χρονος ηθοποιός είχε παίξει στην πρώτη ταινία του Twilight και είχε αναλάβει τον ρόλο του Tyler Crowley, του ανθρώπου που παραλίγο να χτυπήσει την πρωταγωνίστρια Bella Swan, την οποία ερμήνευσε Kristen Stewart, με ένα αυτοκίνητο.

Με την έγκαιρη επέμβαση του Robert Pattinson, όμως, ο οποίος υποδυόταν τον Edward Cullen, η κοπέλα κατάφερε να σωθεί. Η συγκεκριμένη ταινία, υπήρξε για τον άτυχο ηθοποιό η αναγνώριση των προσπαθειών του να ασχοληθεί με την υποκριτική στον χώρο της 7ης Τέχνης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου