Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Στο Live News η Κωνσταντίνα Κούνεβα – “Όταν λίγες σταγόνες από βιτριόλι μπήκαν στο στόμα μου”

Όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Ευαγγελάτο...

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, το απόγευμα της Πέμπτης, η Κωνσταντίνα Κούνεβα με αφορμή την επίθεση με βιτριόλι σε νεαρή κοπέλα στην Καλλιθέα. Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε τον εφιάλτη του 2008 όταν άγνωστοι περιέλουσαν την ίδια με βιτριόλι.

Ένας εφιάλτης που έλαβε χώρα περίπου 12 χρόνια πριν, όταν και άγνωστοι περιέλουσαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα και την υποχρέωσαν να καταπιεί καυστικό υγρό.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Κούνεβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως “την ώρα που άκουγα τα βίντεο στον αέρα, θυμήθηκα πόσο γρήγορα χάνεται η φωνή, πόσο γρήγορα χάνεται η όραση και πόσο γρήγορα έλιωσαν τα ρούχα πάνω μου και κάηκε το δέρμα μου. Στα 3, ούτε καν 5 λεπτά, ο πόνος ήταν ανυπόφορος”.

“Το βιτριόλι βρήκε το στόμα μου ανοιχτό και μπήκε μέσα. Όπως πιστεύω και με την Ιωάννα το ίδιο έχει γίνει γιατί ξαφνιάστηκε η κοπέλα όπως και εγώ. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο μπροστά μου και μόνο από τις αναθυμιάσεις που μπήκαν στα πνευμόνια και τον οισοφάγο κάηκαν οι φωνητικές χορδές, τα πνευμόνια, ο οισοφάγος και πάρα πολλά μέσα μου” συμπλήρωσε, σοκαρισμένη, η Κωνσταντίνα Κούνεβα στο Mega.



Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από την Κωνσταντίνα Κούνεβα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου