Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Θα συνεχίσει και του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής;

Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο τηλεοπτικός Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 Μέρες TV” και την Εύη Βαλή, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η παραγωγή τον θέλει και για την επόμενη σεζόν.

Ο ήρωάς σου είναι από τους χαρακτήρες που θα συνεχίσουν και του χρόνου;

Όταν ξεκίνησε όλο αυτό που ζούμε, η παραγωγή είχε μπει ήδη στη διαδικασία και μας καλούσε έναν έναν να μιλήσουμε για την επόμενη σεζόν. Η διαδικασία ωστόσο πάγωσε λόγω των συνθηκών, προτού φτάσουν σε εμένα. Πάντως, απ’ ότι γνωρίζω από τη Μελίνα με θέλουν για του χρόνου. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Ο ήρωάς σου θα εμπλακεί στη βασική υπόθεση στο Διαφάνι;

Προς το παρόν δεν έχω πάρει κάποιο τέτοιο σενάριο που να με μπλέκει τόσο πολύ. Μπαίνω σε διάφορες καταστάσεις και διαδικασίες, γιατί πλέον ζω εκεί. Τώρα, ωστόσο, δεν ξέρω καν πώς θα κλείσει η φετινή σεζόν. Ακούγεται έντονα ότι Οκτώβρη – Νοέμβρη μπορεί να το περάσουμε ξανά όλο αυτό, οπότε ίσως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα πολύ νωρίτερα.

Ποιος είναι εκείνος που νιώθεις πιο κοντά σου και σου έχει λείψει περισσότερο;

Θα ήταν αδικία να πω για κάποιον μόνο. Σίγουρα η Αμαλία Καβάλη είναι από τους πρώτους. Περνάω πολύ καλά μαζί της, γιατί είναι πολύ καλή συνάδελφος και εξαιρετικό παιδί. Τον Γιάννη Στάνκογλου τον οποίο ξέρω και πολλά χρόνια, έχουμε κάνει και ταινία μικρού μήκους μαζί, και περνάμε πολύ καλά.

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Γιώργος Σουξές, ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Χρήστος Πλαϊνης. Γελάω πάρα πολύ μαζί τους. Όταν έχω σκηνή μαζί τους στο καφενείο, είναι… Μου έχει λείψει ο χαβαλές στο καφενείο, στο Διαφάνι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου