Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα (22/5)



Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανές νέες αρχές που σχετίζονται με την επικοινωνία, με τις συνδέσεις και μετακινήσεις. Οι σωστές κοινωνικές σχέσεις θα ενισχύσουν και θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Κάντε πράγματα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου, που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ευνοείται αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η νέα Σελήνη σήμερα σε συνδυασμό με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου εξυπηρετούν τα σχέδιά σου και βοηθούν στο να επανέλθει η αισιοδοξία σου. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και προσπάθησε να μην εκτεθείς αφήνοντας εκκρεμότητες. Η ασφάλεια που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου να ξέρεις πως δεν είναι δεδομένη. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ταυτόχρονα το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου ευνοούν τα σχέδια, τις αλλαγές και τους στόχους σου. Μπορείς να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι στα εργασιακά, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου. Το νέο φεγγάρι σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να ξεβολευτείς λιγάκι και να λάβεις δράση. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου μπορεί να μαγνητίσει και να εντυπωσιάσει τους πάντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μπορείς να βρεις και να δώσεις λύσεις σήμερα στα όσα σε προβληματίζουν με τη νέα Σελήνη και το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου να ευνοούν τις επιδιώξεις σου. Κάποιες λεπτομέρειες στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή. Συγκεντρώσου και μην παραλείπεις πράγματα. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς. Εσύ που είσαι μόνη, παράλληλες και μυστήριες καταστάσεις σε ελκύουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε

ΛΕΩΝ ♌

Εξαιρετική η σημερινή μέρα για να δώσεις έμφαση στην κοινωνικότητά σου και να απαλλαγείς από ενοχές και προβληματισμούς. Η σωστή επαφή και επικοινωνία με συναδέλφους θα σου εξασφαλίσουν καλύτερη απόδοση. Μπορείς να κάνεις τη βραδιά αξέχαστη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλωσόρισε μια πιο ευνοϊκή περίοδο για την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η φήμη και το κύρος σου ενισχύονται σήμερα με την πραγματοποίηση της σημερινής νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Νέα ξεκινήματα και δραστηριότητες στα εργασιακά ευνοούνται για αυτό μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία. Καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες σου στη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι είτε όχι, σε μια μόνιμη σχέση. Πολλές ευκαιρίες και έντονο φλερτ προβλέπονται σε κάθε περίπτωση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα και η τύχη γίνεται σύμμαχός σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου μιας και όλα κινούνται με βάση τα σχέδιά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ενισχύεται σημαντικά και η σημερινή βραδιά είναι κατάλληλη για εξομολογήσεις και έντονες ερωτικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ανέβει η ψυχολογία σου και να διεκδικήσεις τα όσα σου ανήκουν.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είναι μια ευκαιρία για να ανανεώσεις τον εαυτό σου με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, τόσο ψυχικά όσο και εμφανισιακά. Κάνε σχέδια για τα επαγγελματικά σου μιας και διατίθεσαι να προχωρήσεις σε νέες ιδέες και αλλαγές. Κατάστρωσε τις στρατηγικές σου και πίστεψε στον εαυτό σου. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ασχολήσου ουσιαστικά μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα είναι ιδανική για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα φέρνει η σημερινή μέρα με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο άκρως φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων. Πολύ θετικά εξελίσσονται οι επαγγελματικές υποθέσεις σου. Λύσε παρεξηγήσεις και διαφορές απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και χτίσε τις βάσεις που χρειάζονται οι ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, δεν υπάρχει ευνοϊκότερη περίοδος για να φλερτάρεις και να βάλεις στη ζωή σου νέους ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Καταφέρνεις σήμερα να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να τα προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου και υλοποιούν τα σχέδιά σου. Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου, έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται την συναισθηματική σου ζωή να την περνάς σε δεύτερη μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η νέα Σελήνη σήμερα σε συνδυασμό με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου καθιστά ιδανική τη μέρα αλλά και την περίοδο σε απόλυτα ευνοϊκή. Μπορείς να εφαρμόσεις τις αλλαγές που θέλεις, να τολμήσεις και να διεκδικήσεις. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου στα εργασιακά σε κάνει να ξεχωρίζεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και να προσθέσετε μια άλλη πινελιά στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες αυτό το διάστημα μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μπορείς αυτό το διάστημα να προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να ξεχωρίσεις και να διακριθείς. Ασχολήσου πιο θερμά με εκκρεμότητες και πιθανά λάθη στα εργασιακά. Απόλαυσε τη βραδιά με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και νιώσε συναισθηματικά ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν εξακολουθεί να σε απασχολεί ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Λίτσα Πετρίδη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου