Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεν λέει την αλήθεια, δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση, λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται» είπε για τον Αλέξη Κούγια

Διέψευσε τις δηλώσεις του συνηγόρου της μητέρας και της αδερφής της 10χρονης ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, Αλέξη Κούγια, ο δικηγόρης της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας.

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Νουλέζας και δήλωσε «έκπληκτος» με τον συνάδελφό του που λίγο πριν είχε πει ότι έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση, καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του.

«Ο κ. Κούγιας δεν λέει την αλήθεια. Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε. «Δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό».

Νωρίτερα ο κ. Κούγιας είχε πει: «Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη. Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα, για να τελειώνει αυτή η διαδικασία».

Ερωτηθείς τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει "έχω λεφτά" και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει» και συμπλήρωσε πως «μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου