Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Γολγοθάς για την Ιωάννα – Θα χειρουργείται ανά 10 ημέρες

Ήδη η άτυχη κοπέλα προετοιμάζεται για το πέμπτο χειρουργείο

Τον δικό της Γολγοθά περνάει η Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, καθώς θα χειρουργείται ανά 10 ημέρες.

Σύμφωνα με το MEGA και το Live News την ώρα που η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού προετοιμάζοντας την απολογία η Ιωάννα προετοιμάζεται για το πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η 34χρονη θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς της, το προηγούμενο χειρουργείο που έγινε την περασμένη εβδομάδα πήγε καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές.



Επίθεση με βιτριόλι: Έτοιμη να μιλήσει η 35χρονη

Έτοιμη να μιλήσει φαίνεται πως είναι η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Οι Αρχές θέλουν να ξεκαθαρίσουν το κίνητρο της επίθεσης της στην Ιωάννα.

Ο συνήγορός της ανέφερε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ημερομηνία που θα γίνει αυτό. «Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Της είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να δεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα της δικογραφίας, δεν μου το απέκλεισε» ανέφερε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η 35χρονη, που δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα της καταλογίζουν οι Αρχές, πρόκειται να μεταχθεί στις φυλακές του Ελαιώνα, μία εξέλιξη που οφείλεται σε λειτουργικούς λόγους και όχι γιατί συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου