Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έχει καταθέσει αίτημα στις φυλακές για να εργαστεί

Τρώει κανονικά σύμφωνα με την διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού

Η 35χρονη που κρατείται στις φυλακές για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα δέχτηκε επίσκεψη από συγγενικό της πρόσωπο την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουνίου, όπως ανέφερε η διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια επιβεβαιώσει ότι η φερόμενη ως δράστιδα φυλάσσεται και προαυλίζεται μόνη της για λόγους υγειονομικού πρωτοκόλλου και σύντομα θα τοποθετηθεί από το αρμόδιο συμβούλιο του καταστήματος στους θαλάμους μαζί με άλλες συγκρατούμενες.

Ηκ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι η 35χρονη λαμβάνει κανονικά και τα τρία γεύματα της ημέρας, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει αίτημα για να εργαστεί, ώστε να προσμετρηθεί ευεργετικά στην ποινή που θα της επιβληθεί.

Η εξομολόγηση της 34χρονης για τη στιγμή που της άλλαξε τη ζωή

Για την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε για τα καλά τη ζωή μίλησε η 34χρονη Ιωάννα μέσα από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη newstimes.co.uk μίλησε μέσω του δικηγόρου της για όλα όσα έγιναν και τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δοκιμασίας.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, περιγράφει ότι περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικό υγρό. Και πως το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος της το έκανε αυτό, αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Για την κατηγορούμενη διευκρινίζει πως δεν ήταν φίλη της, ήταν απλά μια γνωριμία που την είχε δει 5 ή 6 φορές στα social media και για τον άνδρα «μήλον της έριδος», πως δεν τον είχε δει ποτέ.

Στην ερώτηση ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στην γυναίκα που σας επιτέθηκε, η Ιωάννα, απαντά: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί κατέστρεψε όλη τη ζωή».

Τέλος ευχαριστεί όλους όσους της στέλνουν ευχές για ανάρρωση. Καθώς όπως λέει, παίρνει δύναμη κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου