Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία της 35χρονης με την εταιρεία ταξί

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το κινητό της

Το κουβάρι ενός καλοστημένου εγκλήματος προσπαθήσει να ξετυλίξει η αστυνομία, η οποία έχει στα χέρια της στοιχεία που καταλήγουν σε ένα πρόσωπο και δεν είναι άλλο από την 35χρονη η οποία συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή της στην επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες γειτόνων του θύματος που την «καίνε»

Η γυναίκα που διέμενε στου Ζωγράφου θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί, την ίδια στιγμή που η αστυνομία έχει προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ με εντολή του ανακριτή θα συνεχιστεί η διερεύνηση του κινητού της, ώστε να βρεθούν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Στο μεταξύ ένα ακόμα ηχητικό ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας, από τη συνομιλία της 35χρονης με την εταιρία ταξί.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η γυναίκα ακούγεται με αλλαγμένη φωνή να ζητά ραντεβού με ταξί, το οποίο θα την περίμενε στις 09:30 στη λεωφόρο Θησέως, στις 20 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού ταξί , η γυναίκα παρουσιάστηκε ως Ελληνοαμερικανίδα και μάλιστα είχε αμερικανικό τηλέφωνο το οποίο δεν είχε ενεργοποιήσει.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου