Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Φονικό στον Εύοσμο: «Είναι όλα ψέματα» λέει η αδερφή του θύματος

«Ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της»

«Όλα είναι ψέματα» δήλωσε η αδερφή του 49χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε στον Εύοσμο από τη σύζυγο και την κόρη του.

Οι δύο γυναίκες παραδέχτηκαν χθες την πράξη τους λέγοντας ότι δεν άντεχαν άλλο επειδή τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

«Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού.Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος... το τέλος το ξέρετε» δήλωσε η αδερφή του θύματος στο Star.

Στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν προβλήματα. Έμεναν για χρόνια χώρια και επανασυνδέθηκαν. Όλη η οικογένεια ζούσε στο διαμέρισμα που έγινε ο φόνος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε βαριά τραχηλική - θωρακική κάκωση από τέμνον και νύσον όργανο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιός του.

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα δεν ξέρω μας έχει αφήσει άναυδους» δηλώνει η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί.

Στις δυο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή .

Δείτε μετά το 23:00:

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου