Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του – Ο σύζυγος της μίας την ανάγκαζε να εκδίδεται και ασέλγησε στο παιδί

Ο 42χρονος έδινε στα ανήλικα αλκοόλ και ναρκωτικά

Φρίκη προκαλεί άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός πατέρα στις κόρες του, με τον εφιάλτη να συνεχίζεται για μία από αυτές -και τα παιδιά της- και όταν παντρεύτηκε, καθώς ο άνδρας της την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Όπως αναφέρει το thestival.gr σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 70χρονου και ενός 42χρονου για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών - μεταχείριση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα ο 70χρονος, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, χτυπώντας τες και ασελγόντας σε βάρος τους.

Όταν η η 29χρονη παντρεύτηκε η φρίκη συνεχίστηκε. Ο 42χρονος σύζυγος της ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία, την ανάγκαζε να εκδίδεται, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, δίνοντάς τους αλκοόλ και ναρκωτικά. Μάλιστα ασέλγησε και σε ένα εξ αυτών!

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό, η 29χρονη και τα ανήλικα τέκνα της ζουν σήμερα σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου