Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Άβολη στιγμή – Συγκινημένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης – Απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην εκπομπή μετά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του.

Μετά από ολιγοήμερη απουσία λόγω της απώλειας του πατέρα του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ξαναμπήκε Στη φωλιά των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο στην έναρξη της εκπομπής.

«Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου. «Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη και κουράγιο», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος απάντησε: «Κι εσείς είστε η ισορροπία μου, ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε μια χαρά».Ωστόσο, από την εκπομπή απουσιάζει και σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης λόγω προβλήματος υγείας. Η Κατερίνα Καραβάτου είπε σχετικά: «Ο Κρατερός δεν είναι ούτε και σήμερα μαζί μας. Όμως, πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ πολύ σύντομα».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου