Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

Η Pamela Anderson στα 52 της παραμένει το απόλυτο sεx symbol - Αντέχεις;

Όταν ακούς τη λέξη sεxy και καλείσαι να σκεφτείς μια γυναίκα, τότε το μυαλό σου πηγαίνει στην Pamela Anderson.

Η ξανθιά Καναδή ηθοποιός ήρθε και αναστάτωσε τα πλήθη, όταν τη δεκαετία του 90 φόρεσε το πορτοκαλί της μαγιό και έτρεχε να σώσει λουόμενους από πνιγμό στη σειρά Baywatch.
Εκείνη, λοιπόν, έσωζε κόσμο στο σήριαλ, αλλά άθελά της προκαλούσε εγκεφαλικά με την sεxy εικόνα της!

Βέβαια, η ενασχόληση με τα media και τον χώρο του θεάματος είχε γίνει νωρίτερα, αφού το 1989 έκλεισε τυχαία ένα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία μπύρας. Εκεί που καθόταν κι έβλεπε αγώνα ράγκπι, η κάμερα εστίασε πάνω σε εκείνη και το μπλουζάκι της με το logo του ποτού κι έτσι οι υπεύθυνοι την προσέγγισαν! Η θεά τύχη ήταν ξεκάθαρα με το μέρος της.


Η Pamela από εκεί κι έπειτα ήρθε κι έμεινε. Ποιος θα ξεχάσει τις φωτογραφίσεις της για λογαριασμό του Plαyboy; Κανείς. Ρώτα τον πατέρα σου ή τον μεγαλύτερο αδερφό σου! Καυτή, με sεx appeal που αναστατώνει και βλέμμα που σε παγώνει, η Pamela Anderson είναι μια γυναίκα που παραδίδει μαθήματα και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα sεx symbols, αν και δεν το παραδέχεται. «Eίναι δύσκολο να αποκαλέσω τον εαυτό μου sεx symbol. Ξέρω όμως ότι αγαπώ τη ζωή. Είμαι πολύ απαιτητική όσον αφορά τον έρωτα. Πρέπει να μπορείς να εξάπτεις τη φαντασία μου για να κρατήσεις το ενδιαφέρον μου», είχε δηλώσει παλαιότερα.

Τι κι αν πλησιάζει τα 53 (την 1η Ιουλίου έχει γενέθλια), είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν ηλικία. Δεν την καθορίζει ένας αριθμός και δεν διστάζει να ποζάρει ακόμη με sεxy διάθεση και ατμοσφαιρικό mood. Κι όταν αυτό το κάνει σε black and white σκηνικό, τότε το αποτέλεσμα είναι Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου