Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλάει για το χωρισμό της – «Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο»

«Οι συνθήκες που περάσαμε ήταν δύσκολες από την περίοδο που γέννησα», λέει η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία μίλησε για το διαζύγιό της και πώς πέρασε όλα τα στάδια του χωρισμού.

«Από τη στιγμή που νιώσαμε με τον σύζυγό μου ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε, ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση.
Έχω λύπη και θυμό για το διαζύγιό μου. Περάσαμε από όλα τα στάδια του χωρισμού, δεν έχω ιδέα τι σημαίνει βελούδινο διαζύγιο. Ένας χωρισμός είναι επώδυνος, έχει πάρα πολύ θυμό και ματαιώνονται όλα όσα είχες ονειρευτεί.

Δεν θα έπρεπε να έχουμε προσδοκίες και να μην είμαστε απόλυτοι στη ζωή μας. Έχουμε χωρίσει από τον Σεπτέμβριο, αν και το παλέψαμε πολύ και οι δύο. Οι συνθήκες που περάσαμε ήταν δύσκολες από την περίοδο που γέννησα. Οι σχέσεις μας με τον πρώην άντρα μου γίνονται όλο και καλύτερες όσο περνάει ο καιρός. Περάσαμε μια περίοδο που δεν μιλούσαμε καθόλου.



Πέρασα ένα υπαρξιακό δικό μου κομμάτι που δεν ήξερα εάν θέλω ή όχι να συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Ήθελα να επαναπροσδιοριστώ και γι’ αυτό ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία. Έχω φύγει από δουλειά γιατί μου είπαν ψέματα και επειδή δεν υπάρχει σεβασμός», είπε μεταξύ άλλων η Άριελ Κωνσταντινίδη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου