Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Η Ντέμη και η Άλκηστις μιλούν ανοικτά για τη σχέση τους – Το σύμφωνο συμβίωσης και τα ομοφοβικά σχόλια

Δείτε όλα όσα είπαν η Ντέμη Γεωργίου και η Άλκηστις Αλεξανδράτου στα “Μεσάνυχτα”.

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου και η Ντέμη Γεωργίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, έδωσαν κοινή συνέντευξη και μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη.

Θυμήθηκαν τα πρώτα συναισθήματα, αλλά και την εξέλιξη που πήρε η ζωή τους όταν η μία βρήκε την άλλη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πόσο δύσκολο ήταν για την Άλκηστη να ανακοινώσει στην οικογένεια πως θέλει να είναι ζευγάρι με την Ντέμη; Σκέφτονται να κάνουν παιδί και ποιός ο λόγος που τις οδήγησε να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης;



«Έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα κατά καιρούς, αλλά εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για μένα. Με την Άλκηστη μιλήσαμε ένα βράδυ στο facebook, συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης για να νιώσουμε ασφάλεια. Σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε έχει τύχει να τσακωνόμαστε και να μας στείλουν την αστυνομία. Σε ένα straight ζευγάρι δεν θα γινόταν αυτό. Στο MasterChef δεν είχα κανένα αρνητικό σχόλιο από τα παιδιά. Έχουμε δεχθεί υβριστικά μηνύματα, αλλά κάποιοι έχουν στείλει και μηνύματα συγγνώμης», είπε η Ντέμη Γεωργίου.



«Στα 17 μου έπαθα κατάθλιψη γιατί προσπαθούσα να προσαρμοστώ στα καλούπια που ήθελε η οικογένειά μου. Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον. Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, μου άρεσε ο τρόπος ζωής μας. Περνούσα συχνά από τη γειτονιά της Ντέμης για να τη δω. Η Ντέμη ήρθε και έμεινε στο σπίτι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου άργησε να αποδεχθεί την επιλογή μου να είμαι με τη Ντέμη. Περάσαμε κρίσεις με τη μητέρα μου, δεν μιλούσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να επικοινωνήσουμε τη σχέση μας σε όσους ήταν εχθρικοί. Οι περισσότερες φίλες μου δεν το αποδέχθηκαν και “έφυγαν”», είπε η Άλκηστις Αλεξανδράτου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου