Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020

«Καταφύγιο» των εpωτευμένων στην Εύβοια: Πτήση πάνω από άγνωστη διπλή παραλία (βιντεο)

Απολαύστε μια πτήση πάνω από μια άγνωστη, ερημική παραλία στην Εύβοια, για ήσυχες καταστάσεις...

Έναν ακόμα «κρυφό παράδεισο» της Ελλάδας μας παρουσιάζει το κανάλι haanity, μέσα από νέο βίντεο, που ανέβασε πρόσφατα στο Youtube. Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρει:

«Απολαύστε μια πτήση πάνω από μια άγνωστη, ερημική παραλία στην Εύβοια, για ήσυχες καταστάσεις...

Πετάμε πάνω από την παραλία Άγιος Βασιλείος, πολύ κοντά στην τεράστια και πολύβουη παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. Είναι προσβάσιμη από χωματόδρομο με περπάτημα περίπου 15 λεπτά από την κοντινότερη άσφαλτο ή 30 λεπτά από το λιμανάκι της Αγκάλης.

Είναι μια διπλή παραλία, όπου όταν στη μία πλευρά της έχει κύμα, στην άλλη επικρατεί νηνεμία. Είναι ένα ερημικό μέρος στο οποίο χρειάζεσαι οπωσδήποτε προμήθειες αν το επισκεφθείς.

Το σημείο που σταθμεύεις το αυτοκίνητο είναι σε απόσταση 700 μέτρων από την παραλία, στο σημείο που τελειώνει η τσιμεντόστρωση. Από εκεί έχει περπάτημα σε ανώμαλο χωματόδρομο και στο τελικό σημείο υπάρχει απότομο μονοπάτι. Αν κουβαλάς πολλά πράγματα θα είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή.

Η θέα και η παραλία είναι καταπληκτική και, λόγω της σχετικής δυσκολίας πρόσβασης, αποτελεί το ιδανικό "καταφύγιο" για εpωτευμένους και ζευγάρια. Δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά εκτός αν μεταβούν δια θαλάσσης.

Απολαύστε την πτήση και χαρείτε μία ακόμη ιδιαίτερη και πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας μας...»


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου