Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα! «Βγήκα έξω ερείπιο»!

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια πρωτοφανή προσωπική εξομολόγηση: "Δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό".

Μια συγκλονιστική σκηνή στιγμή στην προτελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη…
Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη» στον Alpha, όταν άκουσε τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η Ελένη Μενεγάκη «λύγισε» στον αέρα…

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια.  Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό.

Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη», είπε κλαίγοντας με λυγμούς η Ελένη Μενεγάκη σε μια πρωτοφανή προσωπική εξομολόγηση.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο παράθυρο η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία είχε, επίσης, βάλει τα κλάματα. Οι δύο γυναίκες σε μια μοναδική τηλεοπτική κουβέντα…Λίγο πριν το τέλος από τον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη φανερώνει στους τηλεθεατές πολλές πτυχές του εαυτού της…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου