Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Live News – «Παλεύει η Ιωάννα, είναι αγωνίστρια αλλά έχουν καεί βασικά στοιχεία στο πρόσωπο της» (βιντεο)

"Δεν αποκαθίστανται ακριβώς τα στοιχεία που χάνονται σε όποιον έχει βαθιά εγκαύματα"

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, το απόγευμα της Παρασκευής, η θεράπουσα ιατρός της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η ιατρός Μαρία Καλόφωνου σημείωσε χαρακτηριστικά στο Mega πως «είναι σταθερή η κατάσταση της. Έχουμε κάνει ήδη τρία χειρουργεία, έχουν πάει καλά και τα τρία χειρουργία. Παλεύει, είναι αγωνίστρια».

«Κανένας δεν μπορεί να προπεί σε τι βαθμό θα αποκατασταθεί η βλάβη της. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε χάσει βασικά στοιχεία που έχουν καεί στο πρόσωπο της αλλά με την πλαστική χειρουργική προσπαθούμε, με αυτά που έχουμε, να αποκαταστήσουμε στο καλύτερο δυνατό μέτρο» συμπλήρωσε η γιατρός.

«Δεν αποκαθίστανται ακριβώς τα στοιχεία που χάνονται σε όποιον έχει βαθιά εγκαύματα. Το δέρμα είναι ένα όργανο μοναδικό που δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όσο πιο κοντά στην αρχική εικόνα».Η Ιωάννα ξέρει ότι έχει μια μεγάλη ζημιά και πρέπει να σταθεί δυνατή προκειμένου να την παλέψει, όπως τόνισε κατά λέξη η κα. Καλόφωνου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου