Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Μαντλίν ΜακΚάν: Ο Γερμανός ύποπτος ήταν παιδόφιλος και ζιγκολό

Πουλούσε τον εαυτό του για σeξ σε ηλικιωμένες, λέει πρώην φίλος του

Ο 43χρονος Christian Brueckner, ο γερμανός βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, φαίνεται ότι ήθελε να κάνει σeξ με ηλικιωμένες τουρίστριες και μάλιστα επί πληρωμή.

Ο καταδικασμένος παιδόφιλος πουλούσε τον εαυτό του σε κυρίες μεγάλης ηλικίας που έκαναν διακοπές, όπως είπε στην Sun ένας πρώην φίλος του, και συχνά τον έβλεπαν με ηλικιωμένες σε διάφορα θέρετρα της Πορτογαλίας.

«Είχε ένα θέμα με τις μεγαλύτερες γυναίκες. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι γνωστοί του δεν τον υποπτεύθηκαν για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν» είπε χαρακτηριστικά.

Για μία 60χρονη με την οποία σχετιζόταν ο Brueckner ο πρώην φίλος του είπε: «Ήταν μαζί για τρία χρόνια και τώρα που έμαθε τι άνθρωπος είναι έχει πάθει νευρικό κλονισμό. Την έδερνε όπως και μια άλλη Βρετανίδα» είπε.

Η άλλη πρώην σύντροφος είναι μια 45χρονη γυναίκα από το Μπερκσάιρ. Ο ανώνυμος φίλος μάλιστα υποστήριξε ότι την είχε δει σε ένα μπαρ μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Brueckner, ο οποίος της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο της τουαλέτας!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου