Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Νάντια Κοντογεώργη – «Στην ΕΡΤ αισθάνθηκα ασφαλής»

"Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να διευρύνεται και να διευρύνει. Μέσα από το διαφορετικό αυτό μπόλιασμα ξεκινούν καινούργια πράγματα".

Η Νάντια Κοντογεώργη εξομολογείται στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα για το τι την ώθησε να απαντήσει θετικά στην πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του μαγκαζίνο στην ΕΡΤ και δεν κρύβει πως η κυρία φιλοδοξία της είναι να προσπαθεί με κάθε τρόπο καθημερινά να γίνεται καλύτερη με πολλή αγάπη και αλήθεια.

Δεύτερη εβδομάδα του ΦλΕΡΤ στον τηλεοπτικό αέρα του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης. Τα συναισθήματά σου;

Είναι πολύ πειραματικό. Αρχίζω σιγά-σιγά να εξοικειώνομαι να χαλαρώνω, να ήρεμω, να είμαι παρούσα. Ερωτεύομαι κάθε ημέρα όλο και περισσότερο αυτόν τον καινούργιο δρόμο.

Πώς προέκυψε η πρόταση της εκπομπής;

Μου είχαν γίνει διάφορες προτάσεις στο παρελθόν αλλά σε concept που δεν αισθανόμουν ότι μου ταιριάζουν. Στην ΕΡΤ αισθάνθηκα ασφαλής με το πλαίσιο, ήμουν πιο ανοιχτή σε διαφορετικά πράγματα και ένιωσα πιο πολύ ότι είναι για εμένα αυτή η πρόταση

Υπάρχει κάτι που σε αγχώνει στην εκπομπή;

Ότι είναι ζωντανή. Όπως επίσης οι συνεντεύξεις -ειδικά με δικούς μου ανθρώπους φίλους συναδέλφους που τους ξέρω χρόνια. Θέλω να την προστατεύσω την προσωπική μας σχέση.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται οι ηθοποιοί να κάνουν μία δουλειά καθαρά δημοσιογραφική. Τι απαντάς;

Εγώ και για τους ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί και ψάχνουν και αυτόν το δρόμο είμαι πολύ θετική και ανοιχτή. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να διευρύνεται και να διευρύνει. Μέσα από το διαφορετικό αυτό μπόλιασμα ξεκινούν καινούργια πράγματα.

Πώς θα ήθελες να είσαι 6 μήνες μετά παρουσιάζοντας την εκπομπή;

Θα ήθελα να είμαι περήφανη και χαρούμενη για την κάθε ημέρα, να έχω γίνει καλύτερη, να προσφέρουμε στον κόσμο ένα υψηλό ποιοτικά πρόγραμμα που να τους μαθαίνει πράγματα, να τους ενημερώνει σωστά, να τους ξεκουράζει, να χαμογελούν να ησυχάζουν και να παίρνουν μαζί τους εφόδια για την καθημερινότητά τους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου