Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Ο Δημήτρης Μπέλλος, η Μαρία Μπέη και η αλήθεια για τη σχέση τους (βιντεο)

Η Νορβηγία, η γνωριμία, το MasterChef και η συνέχεια μετά το τέλος του παιχνιδιού...

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη απασχόλησαν πολύ στο MasterChef 4 λόγω της σχέσης τους.
Πώς έγινε η γνωριμία τους και ποια είναι σήμερα η σχέση τους;

Αρχικά, Στη φωλιά των Κου Κου, ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και έλυσε πολλές απορίες μας για την πρώην κοπέλα του από τη Νορβηγία και για την Μαρία:

«To Silver Award είναι όσα έχω δώσει για να μπω στο MasterChef. Ενοίκια στη Νορβηγία και τα χρήματα που έδωσα γιατί είχα συμβόλαιο και έφυγα από τη δουλειά μου. Πλήρωνα ενοίκιο 1,000 ευρώ τον μήνα. Για το συμβόλαιο έδωσα 5,000 ευρώ.

Στη Νορβηγία είχα πάει για κάποια κοπέλα. Την γνώρισα στην Ασπροβάλτα, έχει σπίτι. Έλεγα ότι θα πάω μια βδομάδα για διακοπές και έμεινα 5 χρόνια. Μέναμε μαζί, αγοράσαμε σπίτι. Εγώ της είπα ότι σε τρεις μέρες έχω ρεπό και φεύγω, αυτή μου γκρίνιαζε. Αν η γκρίνια δεν αντέχεται, έχω κι εγώ τα όριά μου. Το σπίτι της το έδωσα, να είναι καλά να το χαίρεται.

Μου είχε στείλε μόνο ένα μήνυμα η πρώην μου, επειδή με είδε στο MasterChef. Το είπα στην Μαρία, γκρίνιαξε λίγο, της το έδειξα, όλα καλά.

Τώρα η Μαρία είναι πολύ καλή. Και δουλειές κάνει στο σπίτι, σκουπίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει».



Με την κάμερα του Πρωινό, η Άννα Ζηρδέλη συνάντησε το ζευγάρι στο εστιατόριο του Σελίμ και η Μαρία Μπέη τόνισε τα εξής: «Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα στην Αθήνα μένουμε πάλι μαζί. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρξει συγκατοίκηση. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Ο Δημήτρης έκανε την πρώτη κίνηση. Δεν έχουμε νοικιάσει σπίτι ακόμα».



Αναμένουμε να δούμε και την επαγγελματική συνεργασία των δύο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου