Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ο Μάνος Ιωάννου συνεχίζει, τελικά, στο «Έλα στη θέση μου» γιατί… «σε μια επιτυχία δεν λες ποτέ όχι» (βιντεο)

Aποφάσισε να πει το μεγάλο "ναι" στον Alpha.

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε την Παρασκευή στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με αφορμή τη συνέχιση του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου».

Αν και στην αρχή της σεζόν δεν είχε κρύψει την διάθεση να μη συμμετέχει σε πιθανό νέο κύκλο της σειράς, ο νεαρός ηθοποιός ξανασκέφτηκε μάλλον την κατάσταση και αποφάσισε να πει ένα μεγάλο «ναι» στον Alpha.

«Τελικά θα πάμε και πέμπτη χρονιά! Σε μια επιτυχία δεν λες ποτέ όχι γιατί αλλάζει και λίγο ο χαρακτήρας και σε ιντριγκάρει όλο αυτό να το κάνεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Ιωάννου στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Μπαίνουν και καινούργιοι ηθοποιοί που είναι ωραίο αυτό».

«Φέτος δηλαδή που μπήκε ο Αποστόλης Τότσικας τσακωνόμασταν για το ποιος θα βγει πιο βλάκας και θα κάνει τη μεγαλύτερη μπαλαφάρα. Δεν έχουμε αντιζηλία για το ποιος θα βγει πιο γκόμενος» πρόσθεσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής του καθημερινού σίριαλ.

Παράλληλα, ο Μάνος Ιωάννου πρόδωσε πως περιποιείται πλήρως την εξωτερική του εμφάνιση, κάνοντας μανικιούρ και αποτρίχωση, ενώ είναι και «μαμάκιας» όπως τόνισε με χαμόγελο!



Μένει να δούμε ποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν τον ηθοποιό στην 5η χρονιά του «Έλα στη θέση μου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου