Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ο Νικηφόρος πέρασε καλά στην καραντίνα – «Με χάλασε όταν σταμάτησε» (βιντεο)

"Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι να ανυψώνει το πνεύμα των ανθρώπων"

Tη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα του Πρωινού υποδέχθηκε ο Νικηφόρος στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής. Ο τραγουδιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου και έχασε 10 κιλά!

«Πέρασα πολύ ευχάριστα επειδή μπήκα στη διαδικασία να βάλω μια ρουτίνα στην καθημερινότητα μου. Με χάλασε όταν ήρθε η ώρα να σταματήσει η καραντίνα επειδή σκεφτόμουν πως όλος ο κόσμος θα δουλεύει και εγώ θα είμαι στον πάγο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι μιας και η δική μου δουλειά θα ξεκινούσε τελευταία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στον ΑΝΤ1 ενώ παραδέχθηκε πως ήταν ολομόνοχος αυτή την περίοδο.

«Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι να ανυψώνει το πνεύμα των ανθρώπων. Εγώ, ακόμη και το Πάσχα που ήμουν ολομόναχος, φόρεσα ένα πουκάμισο και έβγαλα ένα βίντεο για τον κόσμο. Τους λέω, «παιδιά χαρείται αυτό που ζούμε αν και ξέρω πως για κάποιους που ζουν μόνοι είναι δύσκολο». Και γω μόνος ήμουν αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που κάθε χρόνο είναι μόνοι» συμπλήρωσε ο Νικηφόρος καθώς, παράλληλα, μίλησε για την επιστροφή στις πίστες πλάι στον Νίκο Βέρτη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.



Μια ειλικρινής εξομολόγηση από τον Νικηφόρο στο Πρωινό…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου