Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο Νίκος Κουρής μπήκε στην παρουσίαση και θέλει να μείνει σε αυτή

"Θα με ενδιέφερε να κάνω στο μέλλον και μια εκπομπή συνεντεύξεων" 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή το νέο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ έδωσε ο Νίκος Κουρής στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

 Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο του ρόλο στην τηλεόραση ενώ τόνισε πως θέλει να εξελιχθεί και σαν παρουσιαστής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μουτσόπουλο πως «η παρουσίαση είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, κάτι που μπορώ να το κάνω και θα ήθελα πάρα πολύ να εξελιχθώ».

«Θα με ενδιέφερε να κάνω στο μέλλον και μια εκπομπή συνεντεύξεων» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Νίκος Κουρής. «Διεκδικώ το δικαίωμα για τον εαυτό μου να μην είμαι εγκλωβισμένος και δούλος καμιάς συνθήκης. Επειδή περνάμε πάρα πολύ δύσκολα ως κλάδος, αλλά ποτέ μου δεν αισθάνθηκα και ασφαλής σε αυτή τη δουλειά».

«Σήμερα ξέρω πολύ καλύτερα που πάω, που πατάω, τι θέλω, τι είμαι ικανός να κάνω, τι δεν μπορώ να κάνω. Είμαι λιγότερο κομπλεξικός» τόνισε ο ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ. «Όταν είσαι ηθοποιός και το υλικό σου είναι ο εαυτός σου όλοι μας έχουμε πολλά θέματα. Όσο πιο πολύ τα λύνεις και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, τόσο πιο ακομπλεξάριστα κάνεις τη δουλειά σου».



Μια διαφορετική πλευρά από τον Νίκο Κουρή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου