Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ο Νίκος Ψαρράς μπήκε στις «Άγριες Μέλλισες»: Ενθουσιασμός, γέλια και αγκαλιές στο πλατό

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ο Νίκος Ψαρράς πάτησε το πόδι του στο «Διαφάνι» και ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».
Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον σύζυγο της Βιολέτας, την οποία είχε εγκαταλείψει πριν πολλά χρόνια. Οι δυο τους αν και  πολλά χρόνια χωριστά δεν έχουν πάρει διαζύγιο και η Βιολέτα φοβούμενη ότι ο σύζυγος της θα διεκδκούσε το καφενείο, δεν τον αναζήτησε ποτέ.

Ο «Σταμάτης» λοιπόν θα εμφανιστεί στο Διαφάνι και θα αναστατώσει όχι μόνο τη ζωή της Βιολέτας αλλά και όλου του χωριού καθώς θα διεκδικήσει το καφενείο του χωριού.

Την Παρασκευή, οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στα οποία συμμετέχει ο Νίκος Ψαρράς έκαναν την εμφάνιση τους στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκαν «βροχή» από likes.

Αρχικά τον υποδέχθηκε η «κυρά Ρίζω». Η Ελένη Καρακάση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μαι φωτογραφία από το γύρισμα όπου ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τον Νίκο Ψαρρά και τη στιλίστρια Σοφία Δριστέλα.


Όμως και η τηλεοπτική του σύζυγος, Θεοφανία Παπαθωμά μοιράστηκε ένα βίντεο από τα γυρίσματα στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως οι πρωταγωνιστές παιρνούν όμορφα καθώς δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.


Όμως και ο Νίκος Ψαρράς μοιράστηκε μέσω Instagram φωτογραφία από τα γυρίσματα. Ο ηθοποιός, μέσα από το καφενείο που θα διεκδικήσει, πήρε αγκαλιά τους συναδέλφους του και όλοι μαζί χαμόγελασαν στον φωτογραφικό φακό.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Psarras (@psarras.nikos) στις


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου