Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό

Ομάρ, συμβόλαια και βασικοί μεταγραφικοί στόχοι σε πρώτο πλάνο

Στον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου υπάρχουν συγκεκριμένες μεταγραφικές ανάγκες. Η συζήτηση των ανθρώπων της ομάδας έχει να κάνει κυρίως με παίκτες στα άκρα της άμυνας και της επίθεσης, όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Την Πέμπτη λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με στελέχη - κλειδιά της ΠΑΕ, ζητώντας να δει τους Μοντέστο (επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ), Μαρτίνς αλλά και την Λίνα Σουλούκου (γενική διευθύντρια και εκ των αρμοδίων επί των μεταγραφών).
Σε αυτήν την κουβέντα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεσή του και ότι σε σχέση με το πως είναι τώρα τον καλύπτει αισθητά. Σε αυτήν την κουβέντα προκύπτει ότι ειπώθηκαν αρκετά. Για το συμβόλαιο του Ομάρ και το πως μπορεί να μείνει, τους Γκασπάρ και Χασάν που θέλει ο προπονητής και ακόμα και τους Αβραάμ, Τοροσίδη (που θα ήθελε για άλλη μία χρονιά). Από τις 4 αυτές περιπτώσεις εκτιμάται πως Χασάν και Γκασπάρ θα μείνουν όπως και ο Αβραάμ ενώ για τον Νορβηγό και τον Τοροσίδη υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμα.

Αναφορικά με μεταγραφικούς στόχους όπως διαρρέεται στο τραπέζι έπεσαν ως βασικοί και άμεσοι στόχοι τα ονόματα των Μαξ Γκραντέλ για την ενίσχυση για τους εξτρέμ και του Σούμπασιτς για την θέση του κίπερ. Για τον Γκραντέλ είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κίνηση. Για τον Κροάτη διεθνή γκολκίπερ φαίνεται πως οι ενέργειες του Ολυμπιακού και οι επαφές του για να τον κλείσουν έχουν να κάνουν με πιθανές εξελίξεις για την θέση Νο1. Είτε για τον Σα είτε για τον Αλέν. Ο Γκραντέλ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό αλλά έχει συμβόλαιο με την Τουλούζ ενώ ο Σούμπασιτς είναι ελεύθερος και του μεταφέρθηκε η πρόθεση των Πειραιωτών να τον κλείσουν. Να τονιστεί ξανά πως σε επίπεδο ρόστερ δεν θα μείνουν παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μορ.

Από εκεί και πέρα είναι η αλήθεια πως το τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού χρειάζεται λίγες και στοχευμένες προσθαφαιρέσεις. Ωστόσο θα παίξει και τον ρόλο του για ποιοι εκ των Σα, Τσιμίκα ή και Καμαρά πουληθούν και εάν τελικώς επιβεβαιωθεί η θετική διάθεση παραμονής του Ομάρ ή ο Νορβηγός διαλέξει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου