Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Πρέβεζα: Βιασμό της 83χρονης έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Στον ανακριτή σήμερα ο 40χρονος από το Πακιστάν

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 40χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 83χρονης στην Πρέβεζα και θα απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το prevezanews.gr χθες διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Πρέβεζας και από εκεί στην Εισαγγελία το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο αναφέρει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Την ίδια ώρα και έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο δικηγόρος του Πακιστανού, που ορίστηκε για να αναλάβει την υπεράσπισή του, παραιτήθηκε.

Η δικογραφία, εκτός από την απόπειρα ανθρωποκτονίας, περιλαμβάνει και την κατηγορία του βιασμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20 Ιουνίου η γυναίκα είχε βρεθεί άσχημα χτυπημένη στο σπίτι της και ημίγυμνη στο κρεβάτι της. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε κωματώδη κατάσταση, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην περιοχή του Παντοκράτορα, προβάλλοντας μάλιστα αντίσταση στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του μιας και θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ύποπτος αφού τον Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί πως επιχείρησε να την βιάσει. Την Κυριακή ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews.gr ο 40χρονος φαίνεται να ισχυρίστηκε από την αρχή πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί, ενώ επικαλέστηκε το γεγονός πως ήταν μεθυσμένος. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία ισχυρίστηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την γυναίκα.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να απολογηθεί στον Ανακριτή αύριο Τετάρτη, το πρωί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου