Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Πύργος: Προφυλακιστέα δύο αδέρφια για την απόπειρα αρπαγής 14χρονου μαθητή

Οι δράστες προσπάθησαν να βάλουν τον 14χρονο σε ένα βαν λέγοντάς του πως τους έστειλε η μητέρα του

Προφυλακιστέα κρίθηκαν με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, ηλικίας 19 και 23 ετών, για την υπόθεση της απόπειρας αρπαγής ενός 14χρονου μαθητή στον Πύργο την περασμένη Πέμπτη.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

O 14χρονος κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Πέμπτης (25/6) και συγκεκριμένα την στιγμή που κινούνταν πεζός στον Πύργο, τον προσέγγισαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου - βαν και προφασιζόμενοι ότι τους είχε στείλει η μητέρα του, αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν στο αυτοκίνητο.


Μετά την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ακολούθησε κινητοποίηση των υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της μικτής περιπολίας της Ήλιδας, να εντοπίσουν στην Αμαλιάδα, αλλοδαπό άνδρα με αυτοκίνητο τύπου - βαν, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν τον δεύτερο αλλοδαπό άνδρα στο σπίτι του όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι δυο αλλοδαποί άνδρες προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και στο πλαίσιο της προανάκρισης αναγνωρίστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον ανήλικο, τόσο οι ίδιοι, όσο και το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ κρατούνται μέχρι να απολογηθούν στον ανακριτή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση και στο πλαίσιο αυτό αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες, προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου