Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Συγκλονίζει η αδερφή της 27χρονης που πέθανε μετά τη γέννα: Η Δώρα ήταν υγιέστατη

«Είμαστε πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι και πολύ στεναχωρημένοι»

Για την υπόθεση της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της βυθίζοντας στο πένθους τους οικείους της μίλησε η αδερφή της.

Συγκλονισμένη η αδερφή της αδικοχαμένης Δώρας μίλησε στο Mega το πρωί της Δευτέρας (22/6) και τόνισε πως η νεαρή γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

«Η Δώρα ήταν ένα πολύ ευγενικό, πολύ δοτικό κορίτσι. Ένα πολύ καλό και δραστήριο κορίτσι. Είμαστε πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι και πολύ στεναχωρημένοι», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Δώρα ήταν υγιέστατη. Το διαβάσατε και στο πόρισμα. Δεν είχε κανένα μα κανένα πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Εμείς σε αυτήν πιστεύουμε», πρόσθεσε η αδερφή της 27χρονης.

Η νεαρή κοπέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ωστόσο στη συνέχεια διασωληνώθηκε και κατέληξε έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες, οι αιτίες και τυχόν λάθη ή παραλείψεις του ιατρικού προσωπικού.

Σύμφωνα με το πόρισμα διαπιστώθηκαν ενδείξεις για την ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων, διετάχθη ΕΔΕ και την υπόθεση θα αναλάβουν οι δικαστικές αρχές.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου