Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Υπόθεση αρπαγής 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 33χρονη

«Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα»

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
Η κατηγορούμενη βρέθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, και φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες που της έχουν ασκηθεί, κατά τη διάρκεια της απολογίας της, που διήρκεσε 2,5 ώρες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του δικηγόρου της Βασίλη Νουλέζα, που ανέβασε στο Facebook ποστ κατά τη διάρκεια της απολογίας, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι «δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη και σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά» και τόνισε ότι «επιλέγει ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία» από την ίδια. «Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις), σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι κατέστρεψε τον υπολογιστή της στην Κατερίνη.

«Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ» είπε απολογούμενη η 33χρονη

Κόντρα δικηγόρων για τα περί πρότασης οικονομικής αποζημίωσης

Στην αντεπίθεση κατά του Αλέξη Κούγια περνά ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως υποστηρίζει ο συνήγορός της σε ανάρτησή του στο Facebook «δεν υπήρξε κατηγορηματικά καμία απολύτως πρόταση οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας της ανήλικης στον κ. Κούγια που κατασκευάζει σενάρια για κτήση μεγαλύτερης ιδιοτελούς δημοσιότητας».

Σήμερα η 33χρονη κατηγορούμενη οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς από την πίσω πλευρά των δικαστηρίων προκειμένου να παρουσιαστεί και να απολογηθεί για όσα της καταλογίζονται στην 1η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.



Σε δήλωσή της η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης κ. Ανάσογλου επεσήμανε όπως μεταδίδει η ΕΡΤ: «Δεν διαπραγματευόμαστε το παιδί. Δεν το πουλάμε και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ψυχική του ηρεμία».

«Υπάρχουν κυκλώματα τεράστια» καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας

Ο συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης Αλέξης Κούγιας όπως επίσης μετέδωσε η ΕΡΤ επεσήμανε: «Οποιαδήποτε επιλογή να μην παραμείνει η επιμέλεια στη μητέρα της 10χρονης και στη χειρότερη περίπτωση δεν ανατεθεί στον αδερφό της είναι εκ του πονηρού. Το λέω ευθέως. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν κυκλώματα τεράστια αυτή είναι η προσωπική του γνώμη».

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης έχει ως εξής:

Διαψεύδω τον κ Κούγια.

Δεν υπήρξε καμία πρόταση οικονομικής αποζημίωσης.

Στερείται βασιμότητας η είδηση περί δήθεν εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Δεν υπήρξε καρηγορηματικά καμία απολύτως πρόταση οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας της ανήλικης στον κ. ΚΟΥΓΙΑ που κατασκευάζει σενάρια για κτήση μεγαλύτερης ιδιοτελούς δημοσιότητας.

Υπήρξε πράγματι μια συντομώτατη τυπική τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων το προηγούμενο Σάββατο με αφορμή αρνητικούς σχολιασμούς του περί επαγγελματικής αξιοπρέπειας για εμένα ως Συνήγορο υπεράσπισης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της προηγούμενης ημέρας που με θίγει καίρια ως Δικηγόρο διαμαρτυρηθείς και ζητώντας επιτακτικά με αγανάκτηση να μην επαναληφθεί.

Μάλιστα αντέτεινε διαβεβαίωσε ότι είχε ήδη επανορθώσει στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι στον ΑΝΤ1.

Ανακοινώθηκε απλώς αόριστα στο πέρας της σύντομης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας χωρίς να εξειδικευτεί να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο η καλή πρόθεση προαίρεση της κατηγορούμενης να βοηθήσει όσο της το επιτρέπουν οι δυνάμεις της την που ζει σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον που δήλωσε μετανιωμένη να επανορθώσει χωρίς αναφορά σε χρήματα.

Η εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία μας που ζήτησε για την Κυριακή ώστε να καθοριστεί τόπος συνάντησης και η ματαίωση μας της οφείλεται αποκλειστικά σε δική μου απόφαση λόγω και ανειλημμένων υποχρεώσεων μου ίσως χαρακτηριστικά έγραψα.

Έδωσα αναγκαστικά αγανακτισμένος σήμερα στην δημοσιότητα το γραπτό μήνυμα μου που του απέστειλα 12.30 πμ την Κυριακή.

Δεν ήμουν άλλωστε εξουσιοδοτημένος να επιδιώξω συμβιβασμό.

Δεν Είχα εντολή να καταθέσω οποιαδήποτε οικονομική πρόταση άραγε εντελώς ανυπόστατο ότι έσπευσε να δημοσιοποιήσει πομποδώς στα ΜΜΕ και στην συνέχεια την Δευτέρα 21.6 να στείλει για τα προσχήματα εκ των υστέρων μήνυμα απόρριψης συμβιβασμού στο κινητό τηλέφωνο μου.
Λυπούμαι και θλίβομαι για την αναξιοπρεπή εντελώς αντιδεοντολογική και απροσδόκητη επιθετική συμπεριφορά του αδίστακτου και ανειλικρινή όπως αποδεικνύεται κ. ΚΟΥΓΙΑ αρχαιότερου συναδέλφου έναντι μου.
Κατασκευάζει σενάρια και νέες κατηγορίες χωρίς να έχει κάνει την δικογραφία και υποβάλλει μήνυση.

Όλοι κρινόμεθα για τις πράξεις μας».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου